Piramide terapeutice in Rusia

Acum cinci milenii, cind au construit piramidele, egiptenii erau convinsi ca aceastea au propietati magice. Ulterior, in secolul XX, s-a descoperit efectul de piramida. Nu este inca foarte clar cum actioneaza, dar este limpede ca nu pote fi contestat. Astfel, s-au gasit pasionati care sa isi ridice pirmaide la scara redusa, in scopuri terapeutice.

Linga Moscova a fost construita o piramida cu proprietati terapeutice

Fascinatia de efectului de piramida
   Rusul Alexander Golod a studiat multa vreme efectul de piramida. A facut si citeva experiente cu piramide de mici dimensiuni. In felul acesta, a avut ocazia sa constate personal ca forma de piramida concentreaza un tip necunoscut de energie intr-un punct situat pe axa, la o treime de baza. Acesta este punctul in care efectul este maxim. Plasate acolo, lamele de ras uzate se reascut singure, cadavrele nu intra in putrefactie, iar plantele cunosc un ritm de crestere mult sporit.
   Incurajat de rezultate, Alexander Golod a construit nu mai putin de 17 piramide din fibra de sticla, cea mai mare dintre ele avind o inaltime de 40 de metri.

Ce simt vizitatorii
   Cea mai inalta piramida a lui Golod, amplasata in apropierea Moscovei, este si cea mai frecventata. Unii intra in piramida din pura curiozitate, iar altii pentru "a-si incarca bateriile". La acestia se adauga si bolnavii care spera intr-o ameliorare a sanatatii.
   Constructorul piramidei s-a simtit obligat sa precizeze ca "Noi nu pretindem ca videcam aici cancerul, SIDA sau alte maladii grave". Este adevarat ca unii dintre vizitatori declara ca se simt mai bine dupa citeva vizite, dar nimeni nu le garanteaza vindecarea, gratie vibratiilor pozitive. Pe de o parte, unii declara ca dupa citeva ore petrecute in interiorul piramidei se simt "de parca ar avea aripi". Pe de alta parte, exista si voci care sustin ca piramida este doar un artificiu pentru a atrage turisti.
   Oricum, Alexander Golod tine sa sublinieze ca initiativa lui nu are un caracter lucrativ. Intrarea in pirmaida este libera. In schimb vizitatorii sint incurajati sa cumpere obiecte expuse pe citeva standuri, pentru a stringe astfel fondurile necesare intretinerii.

(SURSA: ABCNews.go.com).

STIRI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
© Florin IORGA - 2000

HOME