PRIETENI:

   Sigur ca da, site-ul MSITERIUM are si prieteni! Sa-i omenim cum se cuvine, cu un link (daca au site-uri) sau numai amintindu-i.

Mistere, criptozoologie pe Eugen's homepage

Cine De ce Si unde
Sotia mea, Anisoara, si fiul meu, Andrei Au fost alaturi de mine cit am construit acest site si m-au sprijinit mereu, ceea ce fac in continuare. http://acasa-cu-mine... :-)
Cotidianul Monitorul
(editia de Iasi)
Aici lucrez !

Monitorul

Dragos Cojocaru - alias But A baut hectolitri de cafea si a fumat plantatii intregi de tutun cu mine, la interminabile discutii despre cum ar trebui sa fie un site dedicat misterelor. http://urmeaza-sa-vina...
Alex Iacob Cel mai bun video-designer in viata si prieten de nadejde. M-a incurajat mereu sa nu renunt la proiectele mele.

SF Magazin

Fostele "Pagini SF din Seattle", acum cu adresa nou si un look imbunatatit. Un site care chiar  ca imi place. Are marele merit ca nu se adreseaza doar unui cerc ingust de fani inraiti. Chiar si fara a fi interesati in mod deosebit de SF, o sa va placa.

 

Portal.ro Hei, aici nu e nimic de povestit. E clar ca lumina zilei si trebuie vizitat!

Radio Romania International

Pai se poate? Cum sa nu pun banner-ul unui post de radio care, in cadrul unei emisiuni despre Internet, a amitit de MISTERIUM? Sa traiasca, audienta sa ii creasca!

rri001.jpg (9692 bytes)

Atman

Un site dedicat spiritualitatii, religiei, parapsihologiei si altor lucruri la fel de interesante.

Civilizatii Extraterestre Un al site, cu un continut bogat, dedicat extraterestrilor.

   Dupa cum vedeti, lista e deschisa. Ati inteles, va propun un schimb de bannere. Daca va intereseaza, dati-mi de veste printr-un mail si putem discuta. Evident, sper ca veti intelege daca sint site-uri cu care prefer sa nu schimb bannere.

 

mist_ani1.gif (4710 bytes)
135x44 pixeli - 4,59 Kb

 


 


468x60 pixeli - 5,28 Kb

 

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME