Secretul telekineziei

James Conrad, unul dintre veteranii cercetarii fenomenlor paranormale, sustine ca a reusit sa descopere citeva dintre secretele telekineziei, relateaza site-ul ncbuy.com.

James Conrad in laboratorul sau de studiu al telekineziei

Doua decenii de studiu

Dupa 20 de ani de studiu al capacitatii de a deplasa obiecte doar cu puterea mintii, fara a le atinge, James Conrad a gasit o parte din elementele care favorizeaza producerea acestui fenomen exotic.

Analizind subiecti telekinetici, savantul din Murdock, Florida, a cautat factori care influenteaza aparitia telekineziei. Printre altele, el a decoperit ca este absolut necesara foarte buna irigare a creierului, care permite o concentrare maxima.

De asemenea, un nivel crescut de fier in singe creste capacitatea telekinetica. In plus, sustine Conrad, contactul vizual direct cu obiectul de deplasat este indispensabil.

Dar el a detectat o multime de alti factori si a incercat sa stabileasca importanta fiecaruia. In cele din urma, Conrad a schitat o ecuatie a telekineziei, in care prezinta elementele care favorizeaza producerea acestui fenomen.

Ecuatia telekineziei

Iata cum poate fi descrisa telekinezia, Din punct de vedere matematic, in viziunea lui James Conrad.

TK = CFe + VC + ZPE -SD - E+ , unde:

TK = telekinezie;
CFe = Concentratia de fier a singelui care circula prin creier. Cu cit este mai mare, cu atit sint mai mari si sansele ca o persoana sa fie telekinetica.
VC = Contactul vizual cu obiectul de miscat doar prin forta gindului.
ZPE = Punctul zero al emotiilor (Zero Point Emotions, in engleza), adica absenta emotiilor, necesara unei concentrari maxime.
SD = privarea de somn (Sleep Deprivation, in engleza), care afecteaza negativ capacitatea de concentrare si, in consecinta, posibilitatea de a produce fenomenul de telekinezie.
E+ = Excesul de vitamina E. Una din caracteristicile vitaminei E este aceea ca asimileaza fierul, protejind astfel organismul de fier in exces. Logic, un nivel ridicat de vitamina E, scade nivelul de fier si, deci, capacitatea telekinetica, conform ipotezei lui Conrad.

Cele mai fascinante demonstratii de telekinezie au fost facute de Uri Geller (foto) si de Nina Kulaghina

O explicatie mai larga a acestei ecuatii se poate gasi pe Internet, la adresa www.jamesconrad.com.

Pe termen lung, James Conrad vrea sa descopere daca telekinezia reprezinta o abilitate nativa, dar needucata, a fiecaruia sau este o trasatura evolutiva a speciei umane, in curs de aparitie.

(SURSA: NCBuy.com).

5 septembrie 2003

Alte articole despre paranormal - aici

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME