Nessie fotografiat sub apa?

O vizita pe un anumit site de pe Internet, la momentul potrivit, s-a soldat cu ceea ce pare a fi cel mai bun set de fotografii ale monstrului din Loch Ness obtinute in ultimii 27 de ani, informeaza Hi-lands.com.

Cele patru fotografii subacvatice, realizate via Internet, prin intermediul unui webcam

Cel care a avut norocul acesta se numeste Andrew Whyley. El a accesat, din curiozitate, pagina aflata la adresa http://www.lochness.scotland.net/webcamuw.htm. Aici sint afisate automat imaginile luate de doua camere de luat vederi, una la suprafata si una subacvatica, instalate pe Loch Ness, pentru a inregistra eventuala aparitie a lui Nessie.

Intr-un interval de citeva minute, el a prins o succesiune de imagini extrem de interesante. Fiind cele mai promitatoare obtinute in ultimele decenii, ele vor fi analizate de un grup de experti britanici in materie de fotografie digitala, in vederea stabilirii autenticitatii lor.

Pina la rezultatul analizelor, Gary Campbell, presedintele Loch Ness Monster Fan Club, s-a multumit sa declare ca "imaginile arata ca a aparut ceva care s-a miscat prin fata camerei de luat vederi".

(SURSA: Hi-lands.com).

14 septembrie 2002

Alte articole despre criptozoologie - aici

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME