Chile are o capitala OZN

Repetatele rapoarte OZN venite din San Jose de Mapio au facut ca aceasta mica localitate pierduta in Anzi sa fie declarata, in mod neoficial, "capitala OZN a statului Chile", relateaza "The Sun Spot". Ufologilor le este cunoscuta zona, atit datorita luminilor nocturne semnalate aici, cit si in urma aparitiilor unor OZN-uri discoidale pe timp de zi.

Primarul din San Jose de Mapio, Miguel Marquez, este interesat sa oficializeze acest titlu. El intentioneaza sa creeze un centru de observare a OZN-urilor, in speranta ca va putea atrage atit investigatori, cit si turisti. "Multi oameni de pe aici au vazut ONZ-uri, inclusiv eu personal", a spus el, incercind sa fie cit mai convingator. Nu era nevoie, deoarece fenomenele din regiunea Mapio River au fost deja investigate de "Chile's Corporation for the Investigation of UFOs", ceea ce le ofera un grad ridicat de credibilitate.

Ziarele si televiziunile din Chile transmit cu regularitate stiri si reportaje care confirma activitatea OZN in zona. Printre altele, a fost descrisa si experienta unei femei din San Jose de Mapio, care sustine ca a fost rapita de ceea ce ufologii chilieni au numit "entitati biologice neidentificate".

11 iulie 2001

(SURSA: Sunspot.net).

Alte articole referitoare la OZN-uri - aici

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME