Japonezii au filmat OZN-uri in Scotia

In "Japonezii pindesc OZN-uri scotiene", articol postat pe MISTERIUM in februarie 2000, anuntam ca pe acoperisul hotelului Templar Lodge vor fi instalate camere de luat vederi pentru a baleia cerul in cautarea unor OZN-uri. Cu o intirziere de aproape an, proiectul a fost in cele din urma pus in practica.

   Citind Daily Record , serviciul de stiri Ananova.com anunta ca echipa japoneza care a efectuat pinda OZN in Scotia a filmat lumini misterioase, pentru care nu a putut fi gasita nici o explicatie. Dupa ce a vazut casetele, Ron Halliday, conducatorul organizatiei "Scottish Earth Mysteries" ca "Dupa asta, scepticii nu prea mai au ce zice. Filmul japonezilor va reduce la tacere multi critici ai fenomenului OZN". Foarte entuziast, Halliday a mai adaugat ca "Aceasta ar putea insemna ca extraterestri au in vedere Scotia pentru o aterizare".

    In ceea ce il priveste pe directorul hotelului Templar Lodge, Stephen Prior, acesta a afirmat ca este reticent fata de filmarile realizate, evitind sa precizeze daca se asteapta sau nu la un aflux de turisti.

(SURSA: Ananova.com).

Alte articole similare - Japonezii pindesc OZN-uri scotiene
Arhiva OZN

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME