Monstrul din Loch Ness este aparat de vrajitori

Jan Sundberg pregatindu-si capcana - un tub din plasa pescareasca, in care spera sa il ademeneasca pe monstrul din Loch Ness.

Suedezul Jan Sundberg, criptozoologul care si-a cistigat reputatia de "vinator de mostri" a intrat in conflict cu Marele Preot al vrajitorilor albi din Anglia. Motivul disputei il constituie intentia lui Sundberg de a captura monstrul din Loch Ness.

Dupa ce, in august 2000 a avut o tentativa de a captura monstrul Selma, despre care se spune ca ar trai in lacul Seljord din Norvegia, Jan Sundberg este acum pregatit sa isi incerce norocul cu monstrul din Loch Ness.

In opinia sa, capcana pe care i-a pregatit-o lui Nessie este cit se poate de legitima din punct de vedere stiintific. O cu totul alta parere are comunitatea vrajitorilor albi din Marea Britanie. Prin vocea Marelui Preot al lor, acestia au protestat fata de operatiunea criptozoologului suedez. Data fiind hotarirea lui Jan Sundberg de a-l prinde pe Nessie, Marele Preot al vrajitorilor albi din Anglia a inceput prin a recurge la blesteme si apoi a amenintat ca va boicota actiunea.

Insa vinatorul de monstri pare de neclintit, el declarind cu privire la Marele Preot ca "Daca ne va veni pe cap il vom arunca in Loch ca sa-i mai potolim elanul".

(SURSA: CNN).

ARTICOLE pe aceeasi tema - Aici

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME