OZN filmat in Ohio

Cerul din comitatul Ashtabula, statul Ohio, a fost filmat la momentul potrivit. Intr-o noapte din iulie 2000, Mary Stanby a deschis fereatra dormitorului ei pentru a filma luna plina. Intentiona doar sa experimenteze utilizarea camerei video pe timp de noapte. Hazardul a facut insa ca ea sa surprinda pe pelicula evolutia unui OZN.

Un fragment din inregistrarea de la Ashtabula se gaseste on line, in format Real Media aici. El va putea fi consultat atit timp cit NewsNet5 il mentine pe server.

Scepticii vin cu ipoteze uimitoare pentru a desfiinta o inregistrare credibila
   Asa cum reiese din fragmentul disponibil on line, un obiect luminos a traversat cerul trecind prin fata lunii si disparind la orizont. Tulburata, Mary Stanby nu a facut publica videocaseta, preferind sa evite neplacerile publicitatii ce s-ar fi creat in jurul ei.
   Totusi, dupa aproape patru luni, cind a citit in presa locala relatari cu privire la observarea unor OZN-uri deasupra statului Ohio, s-a decis. A predat inregistrarea la News Channel 5 si a acceptat un interviu pentru a explica imprejurarile in care a realizat filmarea.
   Ca de obicei, au existat pareri atit pro, cit si contra. Nimic neasteptat. Dar surprinde cu adevarat "una dintre cele mai solide ipoteze" emise de sceptici. Aceasta, foarte originala, apartine lui Joseph Derocher, astronom din Cleveland, care pretinde ca ar fi fost filmate niste insecte. Mary Stanby nu este deloc convinsa de acest lucru. In opinia ei, chiar filmate din apropiere si cu obiectivul relglat pentru mare distanta, niste insecte nu ar fi avut cum sa apara pe videocaseta asemenea unui obiect aerian pilotat.(SURSA: NewsNet5).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME