Memorii despre OZN-uri on line

Numele de Philip J. Corso este legat de una dintre cele mai controversate probleme OZN. Colonel in serviciul de informatii de la Pentagon, Philip J. Corso a afirmat in cartea sa "Dupa Roswell" ca multe dintre "cuceririle tehnologice" actuale au la baza studiul unor artefacte recuperate de pe nava extraterestra ce s-ar fi prabusit la Roswell, in 1947. Corso a murit in urma doi ani, la virsta de 83 de ani. Fiul sau doreste acum sa contiue ceea ce tatal sau nu a apucat sa termine.

"Dupa Roswell", de Philip J. Corso, nu este doar un bestseller. Aceasta este una dintre cartile importante ale ufologiei.

Fiul lui Corso rupe tacerea
  
Philip Corso Jr. a precizat intr-un interviu acordat cotidianului Florida Today ca numai 10 % din infirmatiile detinute de tatal sau au ajuns in controversatul volum "Dupa Roswell". In opinia sa, "oricine citeste cartea intelege ca ridica mai multe intrebari decit numarul raspunsurilor oferite". Prin urmare, considerind ca tatal sau nu ar fi dorit ca lucrurile sa se sfirseasca asa, el a luat decizia de a publica pe Internet toate notitele ramase de la acesta.
  
Astfel, tot ce a lasat scris Corso senior despre OZN-uri va fi disponibil on line la www.corsofiles.com. Dupa cum veti vedea, este o adresa Internet ce urmeaza a fi accesata intens in urmatorii trei ani.

Putin cite putin si nu pe gratis
  
Vechii critici ai cartii "Dupa Roswell" au din nou prilejul de a-si exersa tirul, deoarece Corso junior are de gind sa puna pe Internet memoriile tatalui sau cu bucatica. Mai exact, pina in anul 2003, publicul va avea parte saptaminal de noi si noi fragmente din scrierile nepublicate ale colonelului Philip J. Corso. Sa adaugam ca, placerea acestor lecturi costa un abonament in valoare de 4,95 dolari.
  
Ori tocmai aceasta reproseaza criticii, anume faptul ca publicarea on line a memoriilor lui Corso risca sa devina o afacere banoasa. Si asa va fi, mai ales ca se estimeaza ca numarul minim de exemplare vindute din "Dupa Roswell" este de 120.000. Cu alte cuvinte, Corso junior va cistiga minim 500.000 dolari.
  
E rau, e bine ca posesorul acestor notite vrea sa scoata niste bani pe ele? Adversarii declarati ai lui Corso spun ca este scandalos si ca nu vom afla decit timpenii. Aparatorii sai pretind in schimb ca America este o tara libera, in care oricine are dreptul de a avea profit. Mai mult, sustin unii dintre ei, este laudabil ca tinarul Corso a ales aceasta modalitate de a scoate profit, cind putea foarte bine sa vinda guvernului toate informatiile pe care le detine.
  
Ramine de vazut cine va avea dreptate. In urmatorii trei ani ne vom lamuri daca avem de a face doar cu o speculatie abila  sau la mijloc este vorba despre noi dezvaluiri.

(SURSA: Florida Today).
STIRI pe aceeasi tema - Cronica volumului "Dupa Roswell"
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME