La pinda de OZN-uri, in Thailanda

   Periodic, unele grupuri OZN organizeaza cite o "pinda" in zone in care incidenta observatiilor neobisnuite este cu mult peste medie.

   O astfel de zona a fost localizata in Thailanda, in provincia Nakhonsawan. Mai multe rapoarte sosite din regiune l-au determinat pe ufologul Pop Hongsom sa se deplaseze la fata locului in luna mai a.c., pentru a face o investigatie. Cu aceasta ocazie a fost el insusi martorul fenomene enigmatice. Conform delcaratiilor sale, nu a vazut decit "o serie de lumini rosietice deplasindu-se cu mare viteza".

   Ufologul thailandez exclude varianta unor lumini de pozitie ale unor avioane, deoarece a avut ragazul sa le priveasa cu binoclul atit el, cit si prietena sa, care il insotea. Pentru Pop Hongsom, in calitate de observator avizat, acestea ramin lumini neidentificate, aparute intr-o zona in care s-au mai semnalat fenomene OZN.

   Fiind membru al "Dr. Thepanom Muangman's UFO Group", Pop Hongsom a reusit sa organizeze pentru perioada imediat urmatoare o pinda OZN. El, impreuna cu alti observatori vor urmari cerul in doua puncte: la Pranburi Beach si Songkla Beach. Inarmati cu aparate de fotografiat, camere de luat vederi si binocluri, isi vor incerca norocul vreme de doua saptamini.

(SURSA: Nando Times).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la carti

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME