Omul-maimuta din Australia a fost filmat

Una dintre imaginile in care a fost surprins Yowie

   Alaturi de Yeti, in Asia, de Bigfoot, in America, familia enigmaticilor oameni-maimuta il cuprinde si pe Yowie, din Australia. Steve Piper, un foarte norocos operator video amator, a reusit recent sa il suprinda pe pelicula pe acesta din urma.
   Dupa cum informeaza Australian Press Agency, pe cind se afla intr-o excursie in apropiere de Brindabella, in regiunea Canberra, Steve Piper a crezut initial ca vede printre copaci un cangur neobisnuit de mare. Avind la el camera video, nu a ezitat sa o puna in functiune, in ideea ca se va intoarce acasa cu o inregistrare interesanta si atit. Apropiindu-se, a avut insa surpriza sa descopere ca, de fapt, pornise in urmarirea unei creaturi ce parea jumatate om, jumatate maimuta.
   Desi cam neclare, cele citeva secvente pe care a reusit sa le inregistreze inainte ca enigmatica fiinta sa dispara in adincurile padurii au fost declarate exceptionale. Desi nu exceleaza prin calitate, filmul sau a fost comparat de unii criptozoologi cu cel realizat in 1968 la Bluff Creek, in Statele Unite.
   Alti cercetatori sint insa mai retinuti in aprecieri. De pilda, dr. Dean Harrison, director al programului Australian Hominid Research este de parere ca inregistrarea este prea scurta si distanta este prea mare pentru a avea garantia ferma ca este autentica. In schimb, a admis, ca ar putea fi cea mai buna dovada de pina acum a existentei lui Yowie in regiunea Brindabellas, unde a mai fost semnalat de trei ori in acest secol.
   Pentru a va face o opinie personala, puteti merge la http://www.yowieman.com.au/crypt/media/bigfoot.htm, unde sint prezentate mai multe imagini.

(SURSA: Yowieman.com).

STIRI pe aceeasi tema - Chinezii l-au interzis pe Yeti , Muzeul Creaturilor Ciudate
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME