Var peste minunea de la Reghin

   In noaptea de 28 spre 29 august 2000, persoane necunoscute au dat cu var peste imaginea ce aparea pe zidul unei cladiri din Reghin, de pe strada Calarasi, apartinind de Parohia Sf.Gheorghe.
   Povestea enigmaticei imagini a inceput pe 20 august 2000, cind o fetita a remarcat ca pe zidul cladirii amintite a aparut imaginea unei femei, pe care ea a considerat-o Fecioara Maria. Vestea s-a raspindit cu repeziciune in micul oras, astfel incit in fiecare seara se adunau zeci de oameni sa vada minunea si sa se roage. In unele seri, datorita aglomeratiei, politia a fost nevoita sa devieze circulatia. In ceea ce priveste autoritatile ecleziastice, acestea si-au exprimat reticenta si nu s-au grabit sa autentifice minunea. Prezent la Reghin Prea Sfintia Sa Andrei de Alba Iulia a declarat ca "viitorul va dovedi daca este sau nu intr-adevar o minune".
   Referitor la varurirea imaginii sau, mai bine zis, a locului in care aparea aceasta, nu se stie nici cine este autorul si nici care a fost mobilul actiunii sale.

(SURSA: 24 ore muresene).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la carti

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME