Un nou grup OZN

   In Coventry, Marea Britanie, a luat fiinta un grup de suport pentru martorii fenomenelor OZN, informeaza "Coventry Evening Telegraph", citat de Excite News. Fondatorul sau, David Rogers, in virsta de 46 de ani, a avut ocazia sa vada un OZN cind avea 15 ani. Desi alaturi de el a fost si unul dintre profesorii sai, nu l-a crezut nimeni. Profesorul impreuna cu care a asistat la evolutia OZN-ului i-a sugerat sa uite intimplarea si sa nu mai povestesca nimanui, pentru a nu fi considerat nebun.
   In ciuda faptului ca a trecut multa vreme de atunci, amintirea acestui fapt nu ii da pace. Cind, acum doi ani, i s-a intimplat sa mai vada un OZN, s-a decis sa vorbeasca. S-a adresat unui grup de ufologi de la BUFORA (British UFO Research Association), dar nemultumirea sa a crescut. "Oamenii isi povestesc observatiile OZN organizatii de studiu, care le inregistreaza in arhivele lor si cu asta gata", a declarat el cu tristete. In consecinta, a hotarit sa puna bazele unui grup care sa reuneasca martori ai unor fenomene OZN, caci, dupa cum a tinut David Rogers sa precizeze, "observatiile OZN nu sint o gluma".
    El si-a motivat initiativa prin faptul ca martorilor nu li se ofera nici un raspuns si sint lasati cu framintarile lor, ori ei au nevoie sa vorbeasca si cu alte persoane ce au avut experiente similare.

(SURSA: Excite News).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME