Scandal: Zona 51 vazuta din satelit!

Asa arata Zona 51 vazuta dintr-un satelit rusesc

   Daca pe batrinul continent spiritele sint foarte agitate din cauza cazului Metz, nici dincolo de ocean nu este mai multa liniste. Ba dimpotriva, am putea spune, deoarece Statele Unite se afla acum in plin scandal. Exista si motive! In noaptea de 19 spre 20, liniile de comunicatii luasera foc.
    Fotografii luate din satelit ale Zonei 51 - cea mai secreta dintre bazele secrete ale SUA - au fost postate pe Internet, astfel incit la ora actuala oricine poate arunca o privire in cea mai bine pazita curte de pe planeta.
   Sa fim bine intelesi, este vorba despre locul in care se testeaza cele mai moderne si mai bine pazite tehnologii militare de pe glob. Mai mult, de zeci de ani se spune ca acolo, in Area 51, cum spun americanii, sint duse epavele OZN-urilor prabusite sau doborite, pentru a fi studiate in vederea implementarii tehnologiilor extraterestre in tehnica de razboi a americanilor.
   Dar subiectul este mult prea vast pentru a-l expedia printr-o simpla stire. Prin urmare, va invit sa urmariti site-ul MISTERIUM, care gazdui foarte curind un amplu material despre Zona 51.

(SURSA: UFO Roundup).

STIRI pe aceeasi tema - Clinton vrea ca Zona 51 sa ramina secreta
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME