Fantomele strica o casnicie

Mediumul britanic Ian Lawman      Probabil ca unii dintre noi si-au dorit la un moment dat puteri oculte. Poate sa para surpinzator dar si cind le ai nu este deloc usor. Uneori, astfel de capacitati iti afecteaza viata si ti-o transforma, astfel incit o existenta normala nu mai poate fi luata in calcul. Este ceea ce i s-a intimplat mediumului britanic Ian Lawman. Suna bizar, dar ultimatumul pe care i l-a dat sotia sa a fost "ori eu, ori fantomele".
     Medium talentat, dupa cum se aude prin cercurile spiritiste londoneze, Lawman incepuse de o buna bucata de vreme sa se ocupe, de exorcizari si alungari de fantome. Rezultatele obtinute au fost atit de bune incit l-au transformat dintr-un invitat frecvent la sedintele de spiritism intr-un foarte apreciat vinator de fantome. O asemenea faima nu e putin lucru, mai ales in batrina Anglie.
     Reversul medaliei a fost acela ca, victima a propriului succes, a fost din ce in ce mai solicitat, lipsind astfel si mai multe nopti de acasa. Ajunsa la limita rabdarii, sotia sa, Deborah, i-a cerut sa aleaga intre ea si preocuparile sale oculte. Ian Lawman a preferat sa renunte la viata de familie. "A fost o decizie foarte grea si am meditat mult pina sa o iau. Daca am un dar care imi permite sa imi ajut semenii, nu am cum sa il ignor. Mi-am consultat si ghizii mei spirituali, iar ei mi-au zis acelasi lucru", a declarat el. Cit despre fosta sa sotie, ea este de parere ca "intr-o casnicie este loc doar pentru doua persoane si nu se poate trai asa, cu cite un spirit dupa fiecare colt".

(SURSA: The Telegraph).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME