Se anunta dovezi video tulburatoare

Alaturi de dovezi fotografice, precum aceasta, se asteapta ca ufologii sa adune si dovezi video insumind 3 ore de inregistrari

   Intre 5 si 11 martie 2000 va avea loc cel de-al IX-lea Congres Anual International OZN. Desfasurat la River Palms Resort, Laughlin (Nevada, Statele Unite), acest congres va fi diferit de numeroasele manifestari de acest tip si este asteptat cu sufletul la gura de ufologii din intreaga lume. Se stie inca de pe acum ca in ultima zi de lucrari vor avea loc prezentari ale unor inregistrari video "tulburatoare", dupa cum s-au exprimat cei care au avut acces la ele.
  
De fapt, intrunirea ufologilor la River Palms Resort este asteptata de cunoscatori inca din septembrie anul trecut, cind, la Conferinta Internationala OZN de la Leeds, audienta a fost lasata masca la vestea ca revista britanica "UFO Magazine" a reusit sa obtina nu mai putin de 520 de casete video, ce totalizeaza peste 2500 de ore de inregistrari ale unor lansari spatiale efectuate de NASA. Impresionanta colectie a fost pusa la dispozitia prestigioasei reviste britanice de catre directorul unui post de televiziune din Canada. Sub adapostul anonimatului, acesta si-a exprimat convingerea ca o analiza atenta a celor 520 de casete va aduce dovezi de necontestat cu privire la activitatea extrateresta.Vizionari ale unor scurte fragmente din materialul video triat au avut deja loc intr-un cadru restrins la conferinta de la Acapulco, din Mexic, ce a avut loc in decembrie 1999. Mai multe figuri foarte respectate din domeniul cercetarii OZN si din cadrul SETI, care au vazut deja citeva secvente din materialul video triat, nu s-au sfiit sa le catalogheze drept tulburatoare.
  
Laboriosul proces de sortare, prelucrare si montarea a imensului material video este aproape incheiat. Din cele 2500 de ore de inregistrari va rezulta un documentar de trei ore, care va fi prezentat 11 martie de catre Graham W. Birdsall si Russel Callaghan.
  
Urmariti site-ul "MISTERIUM" la http://misterium.tripod.com/ , vom incerca sa va tinem la curent.

(SURSA: UFO Magazine).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME