Enciclopedia intilnirilor cu extraterestri

   Numarul din februarie al revistei britance "Hot Gossip" anunta ca Ronald D. Story, editorul clasicei "Enciclopedii a OZN-urilor" a demarat un nou proiect. Este vorba despre o enciclopedie a intilnirilor cu extraterestri. Nick Pope, reputat ufolog si autor al unor carti de calibru, precum "Open Skies", "Closed Minds" si "The Uninvited and Operation Thunder Child", a oferit citeva informatii suplimentare. Enciclopedia va contine numeroase descrieri ale unor contacte cu extraterestri, o descriere tuturor teoriilor despre acest fenomen, alaturi de date pretioase cu privire la cei implicati in astfel de cazuri. Nu vor scapa examinarii atente a autorilor nici investigatorii cazurilor care au facut cariera.
   Judecind dupa precedenta enciclopedie a aceluiasi editor, cea a OZN-urilor, care - desi aparuta in 1980 - ramine o lucrare de referinta incusiv pentru cercetatori, e de asteptat ca si ce dedicata contactelor extraterestre sa devina rapid un pretios instrument de documentare. Aviz editorilor romani, poate nu va trebui sa asteptam cinci ani pentru o traducere si nici aceea cea mai fericita...

   In asteptarea acestei eciclopedii, iata o statistica realizata dupa cazuistica strinsa de Jacques Vale. Criteriul i apartine.

tabel_alieni.jpg (15999 bytes)

(SURSA: Hot Gossip).
STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME