Trei sateliti de spionaj in loc de un OZN

3unghiular.jpg (5495 bytes)
OZN-urile triunghiulare semnalate in Canada s-au dovedit a fi grupuri de cite trei sateliti. Imaginea de mai sus, realizata in Belgia, in 1989, reprezinta o fotografie clasica a unui OZN triunghiular.

    In perioada august-septembrie 1999, in Canada au fost inregistrate numeroase rapoarte despre un grup de trei lumini aproape contopite ce se deplasau pe cerul nocturn. Marturiile sosite partea astronomilor amatori pareau sa fi pus lucrurile la punct: nu era un OZN triunghiular zburind in atmosfera la mare altitudine, asa cum s-a vazut cu ochiul liber, ci trei corpuri distincte ce se deplasau in formatie, in spatiul cosmic din imediata vecinatate a Pamintului. Rapoartele in cauza ar fi fost uitate, ingrosind cazuistica celor care inventariaza astfel de fenomene. Ele au revenit insa in actualitate datorita revistei "Spaceflight Magazine", care, in urma consultarilor cu grupurile de astronomi amatori, a adus o clarificare definitiva fenomenului, dar a reusit sa puna in dificultate Marina SUA.

     Conform ultimelor evaluari, se pare ca a fost vazut un trio de sateliti de spionaj din enigmatica familie NOSS (abreviere de la Naval Ocean Surveillance System). Este vorba despre un proiect militar spatial top secret, derulat in strinsa coordonare cu US Navy. Proiectul este atit de secret, incit nu numai ca nu este recunoscut oficial, dar nici numele sau nu este sigur. Oricum, veterani ai supravegherii satelitilor au afirmat ca in mediile astronomilor amatori se vorbeste despre grupuri de cite trei sateliti inca din 1996. Acestia s-ar deplasa in formatie pentru a putea localiza in timp real orice tinta prin procedeul numit triangulatie.

(SURSA: Sightings).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME