Revelion cu gindul la extraterestri

Peste 10.000 de oameni care cred in existenta OZN-urilor si-au petrecut Revelionul la Roswell, oraselul american linga care exista indicii serioase ca in 1947 s-ar fi prabusit un OZN, afacere musamalizata de guvernul Statelor Unite si ramasa in istoria ufologiei sub numele de "Incidentul Roswell". Cei care au dorit sa intimpine anul 2000 intr-o atmosfera "pro-extraterestri" s-au deplasat la 32 km, in afara orasului, la mica distanta de locul prabusirii de acum 53 de ani.

Acolo au avut parte de un adevarat spectacol, organizat de Camera de Comert din Roswell si citiva oameni de afaceri locali. Dincolo de artificiile de rigoare, participantii s-au putut bucura de proiectii laser, desigur, tematice. Astfel, pe ecranele imense s-au putut vedea defilind imagini create pe computer ale unor OZN-uri si extraterestri, dar si inregistrari ale unor observatii OZN reale. Fondul muzical a fost constituit in special din piese ale lui Jimmy Hendrix, cea mai gustata de public si - ca atare - cea mai des reluata fiind "And The Gods Made Life". Bineinteles, nu au lipsit nici mincarea si nici bautura, mai ales sampania, care a curs in valuri! Probabil ca partea cea mai gustata a intregii petreceri a fost aceea in care s-au transmis prin fascicole laser indreptate spre cer mesajele a aproape 10.000 de oameni. Ce au avut ei de spus fiintelor inteligente din adincurile spatiului? De toate: i-au poftit la petrecerea lor, i-au intrebat de ce naiba nu vor sa stabileasca odata un contact oficial cu pamintenii, au fost amenintati sa se lase de prostii si sa nu mai rapeasca pe nimeni pentru experimente medicale, li s-a explicat ca Terra este o planeta pasnica si sa nu-i duca gindul la o invazie, li s-au urat sarbatori fericite, au fost intrebati ce bauturi le plac si cum fac ei dragoste, etc.

Foarte multumit de succesul pe care l-a avut aceasta initiativa extravaganta, Charlie Waters, directorul exectutiv al Camerei de Comert din Roswell, a declarat pentru "Seattle Post" ca "am reusit sa promovam orasul nostru, precum si cel mai mare mister al mileniului".

(SURSA: Seattle Post).

STIRI pe aceeasi tema - none
ARTICOLE pe aceeasi tema - none
CARTI pe aceeasi tema - none

Inapoi la STIRI
Inapoi la stiri

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000

HOME