FAQ

b_rosu.gif (52 bytes)    Cind accesez site-ul MISTERIUM primesc tot felul de mesaje de eroare
b_rosu.gif (52 bytes)    Am observat pe alocuri greseli de culegere. Nu se poate scapa de ele?
b_rosu.gif (52 bytes)    Cit de des este actualizat MISTERIUM ?
b_rosu.gif (52 bytes)    Nu exista si o sectiune de link-uri. De ce?
b_rosu.gif (52 bytes)    As dori sa public si eu un articol in acest site!
b_rosu.gif (52 bytes)    Ma supara faptul ca textele sint scrise fara diacritice!
b_rosu.gif (52 bytes)    V-am scris un mesaj si nu ati binevoit sa imi raspundeti :o(
b_rosu.gif (52 bytes)    Ma enerveaza fereastra de reclama care sare mereu in fata

 

 

 

 

 

 

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   Cind accesez site-ul MISTERIUM primesc tot felul de mesaje de eroare.
     Eu am scris pe prima pagina ca site-ul e optimizat pentru browsere (Internet Explorer sau Netscape) 4.x ... Ca sa scapati de o parte din necazuri, retineti adresa http://misterium.tripod.com/ . De aici, veti fi redirectionat in mod automat care acea parte a site-ului proiectata special pentru a fi accesata cu browsere ca al Dvs. Dar la notele explicative (acolo unde e semnul Nota explicativa) tot veti avea probleme. Oricum, indraznesc sa va sugerez sa treceti la un browser superior, din generatia 4.x. Cu el veti vedea Internetul - inclusiv site-ul MISTERIUM - altfel...
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   Am observat pe alocuri greseli de culegere. Nu se poate scapa de ele?
     Ba da, se poate. Puteti - si chiar va rog! - sa semnalati astfel de greseli pe adresa fiorga@hotmail.com . Multumesc :o) !
Inapoi

 

 

   Cit de des este actualizat MISTERIUM ?
   Teoretic, saptaminal. Practic, cit de des se poate.
Uneori, fiind prins in alte proiecte sau plecat din localitate, e posibil sa las sa treaca chiar mai mult doua saptamini intre doua actualizari. Cel mai indicat este sa va abonati la newsletter-ul "MISTERIUM INFO". Pentru aceasta, nu aveti decit sa va intoarceti la sectiunea Stiri. E simplu, tabelul albastru din dreapta paginii e destul de explicit.
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   Nu exista si o sectiune de link-uri. De ce?
     Va veni si o sectiune de link-uri. Inca muncesc la ea. Daca, eventual, aveti propuneri, trimiteti-mi un mail.
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   As dori sa public si eu un articol in acest site!
     Oho, esti binevenit! MISTERIUM este un site deschis. Tocmai in acest scop exista sectiunea Guest-Files. Aici aveti la dispozitie spatii de exprimare pentru articole, pareri despre articole deja publicate, grafica si marturii. Va astept!
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   Ma supara faptul ca textele sint scrise fara diacritice!
     De acord, faptul acesta supara toata lumea. Nu este greu deloc sa culegi un text cu diacritice, dar pe Internet lucrurile sint putin mai delicate.
     Pe de o parte, exista riscul ca vizitatorii care nu au instalate pe sistemul lor exact aceleasi fonturi romanesti sa vada pe ecran ceva ce numai a text nu mai seamana. Ori, decit asa, mai bine sa vada toata lumea acelasi text - e drept, fara diacritice - dar totusi lizibil. Pe de alta parte, la data la care a fost lansat site-ului MISTERIUM inca nu era clar daca si care dintre motoarele de cautare romanesti suporta cautari cu fonturi romanesti.
     Pe de alta parte, ar exista solutia dublari fiecarei pagini, astfel incit vizitatorii sa poata opta pentru vresiunea cu sau fara diacritice. Din nefericire este o solutie nerealista. Cel putin in conditiile in care spatiul pe server este limitat si, oricum, intregul site este administrat de un singur om. In fine, nu sint de acord nici cu fonturile "embed", caci paginile se vor incarca mult prea greu. Imi cer scuze pentru acest inconvenient. Scuze si cunoscatorilor care nu aveau nevoie de toata polologhia asta.
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   V-am scris un mesaj si nu ati binevoit sa imi raspundeti :o(
     Imi cer scuze daca s-a intimplat asa. Imi pare rau. Din cauza volumului mare de munca, va rog sa acceptati ca termen pentru a va raspunde la un mesaj o saptamina. De asemenea, mai acceptati ca serverele mai au si probleme, uneori.
     In alta ordine de idei, retineti ca am obiceiul sa sterg din oficiu mesajele primite de la necunoscuti ce au atasate orice tip de fisier. Nici macar nu le citesc. Asadar, daca doriti un raspuns,
nu atasati fisiere fara o informare prealabila, va rog. Multumesc.
Inapoi

 

 

b_rosu.gif (52 bytes)   Ma enerveaza fereastra de reclama care sare mereu in fata
     Si pe mine, ca sa fiu sincer. Acel "pop-up window" e pretul platit pentru gazduirea gratuita a acestui site. Cind voi cistiga bani cu MISTERIUM, promit ca voi plati taxa lunara pentru eliminarea acestui incovenient. Pina atunci va recomand sa nu o inchideti, caci va iesi din nou in fata. E de preferat sa o minimalizati.
Inapoi

 

 

linie.gif (484 bytes)
Florin IORGA - 2000